Iklan Billboard 970x250

Ronde van catalonie

Iklan 728x90

Ronde van catalonie

Wielerliefhebbers kunnen volop genieten van live wielrennen op tv. Er werd net als in 2012 en 2013 begonnen met een ploegentijdrit in de provincie CádizNa drie weken fietsen was de Spanjaard Alberto Contador voor de derde keer.


Px119eamrjhp9m

De 69e editie van de Ronde van Spanje ging van start op zaterdag 23 augustus 2014 in Jerez de la Frontera met een ploegentijdrit en eindigde op zondag 14 september met een korte tijdrit in Santiago de Compostella.

. De Fransman profiteerde in de sprint bergop van een merkwaardige valpartij maar boekte daarmee wel zijn eerste zege van het seizoen. De tweede etappe in de Ronde van de Algarve is gewonnen door David Gaudu. De 99e editie van de Ronde van Frankrijk startte op zaterdag 30 juni 2012 in Luik.

Lucinda Brand heeft zaterdag de Waaslandcross in en rond Recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas gewonnen. De Ronde werd gewonnen door de Brit Bradley Wiggins die daarmee de eerste Britse Tourwinnaar werd. In ons livecenter hoeft u ook dit weekend niets te missen van het sportnieuws uit Limburg en ver daarbuiten.

De 32-jarige Nederlandse zette nog voor half cross een solo op en kon die netjes afronden. In dit overzicht lees je op welke zender je moet afstemmen om de koers te. De ronde eindigde op 22 juli in de Franse hoofdstad Parijs op de Avenue des Champs-Élysées.

U zit hier op de eerste rij voor. De Avenue des Champs-Élysées in Parijs waar de karavaan. Samuele Battistella eindigde als tweede voor Ethan Hayter.


Ptusdai8bxbnem


Volta A Catalunya 2021 Route Stage 1 Calella Calella


Ronde Van Catalonie 2012 Wikipedia


Ronde Van Catalonie Wikipedia


Volta A Catalunya 2019 The Route


Voorbeschouwing Ronde Van Catalonie 2018 Fiets Nl


2019 Uci Cycling Calendar 2019 Volta Ciclista A Catalunya Velowire Com Photos Videos Actualites Cyclisme


1wnj6gcv6pd10m


Volta A Catalunya 2021 The Route

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post